Zur Navigation | Zum Inhalt
Uvjeti korištenja PDF Ispis E-mail

Korištenjem bilo kojeg dijela portala Dužnici.net (smješten na internetskoj domeni duznici.net) i svih njegovih dijelova u vlasništvu  tvrtke "Napredne tehnologije i sustavi d.o.o." (u daljnjem tekstu: NTS) automatski prihvaćate ove uvjete korištenja.

Posjetitelji i registrirani korisnici su dužni redovito čitati ove uvjete korištenja, te se smatra da su kontinuiranim korištenjem portala Dužnici.net ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio portala Dužnici.net ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

PORTAL DUŽNICI.NET

NTS posjetiteljima i registriranim korisnicima u dobroj namjeri osigurava korištenje edukativnog i obavjesnog sadržaja portala Dužnici.net, koji je besplatan za sve posjetitelje ukoliko ne krše ove uvjete korištenja.

Portal Dužnici.net sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice.

NTS sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala Dužnici.net koristite na vlastitu odgovornost. NTS se ni u kojem slučaju ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

Pristup portalu Dužnici.net i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

Sastavni dio portala Dužnici.net svakako je i servis Dužnici.net koji je dostupan isključivo registriranim korisnicima na internetskoj adresi servis.duznici.net.

Sastavni dio portala Dužnici.net su i informacije o našoj ponudi bonitetnih izvještaja (boniteta) koje su dostupne posjetiteljima i registriranim korisnicima na internetskoj adresi boniteti.duznici.net kao i informacije o našoj bazi stečajeva na internetskoj adresi stecajevi.duznici.net

Sastavni dio portala Dužnici.net su i informacije o našoj usluzi provjera tvrtki (blokade.duznici.net) kao i informacije o našoj bazi stečajeva (stecajevi.duznici.net).

Sastavni dio portala Dužnici.net je i trgovina Dužnici.net koja je dostupna posjetiteljima i registriranim korisnicima na internetskoj adresi trgovina.duznici.net.

AUTORSKA PRAVA

NTS polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, audio/video materijale, baze podataka i programerski kod) na internetskoj domeni duznici.net.

Programsko rješenje koje služi za unos, pohranu i obradu podataka registriranih korisnika kao i web aplikacije na internetskoj domeni duznici.net zajedno sa pratećom dokumentacijom, funkcionalnostima, izgledom i dizajnom tih web aplikacija i stranica uključivo sve programske kodove bilo koje vrste i u bilo kojem obliku vlasništvo su NTS-a, a na kojima NTS u cijelosti pridržava svoja moralna i imovinska autorska prava te druga odgovarajuća prava mjerodavna za intelektualnu svojinu i prava industrijskog vlasništva.

Zabranjeno je svako mijenjanje, presnimavanje, objavljivanje i/ili kopiranje sadržaja, aplikacija, stranica i/ili koda u cjelini ili djelomice od strane posjetitelja, registriranih korisnika i/ili trećih osoba, a bez posebne suglasnosti NTS-a. Isto će se smatrati neovlaštenim korištenjem (internetskih stranica) portala Dužnici.net, kao i kršenjem autorskih prava, te su takvi postupci podložni tužbi.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Portal Dužnici.net sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. NTS linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

NTS štiti privatnost posjetitalja u najvećoj mogućoj mjeri.

NTS može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o posjetiteljima dobivene tijekom korištenja portala (npr. podaci o računalu, o internet provideru, o internet pretraživaču i dr.).

NTS se obavezuje da prikupljene privatne podatke posjetitelja poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole istih prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

NTS se obavezuje da će čuvati privatnost posjetitelja portala Dužnici.net, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta korištenja i/ili nezakonitih aktivnosti posjetitelja.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem i kasnijim prijavama na servis Dužnici.net posjetitelji postaju registrirani korisnici. Njihov odnos potom je definiran posebnim ugovorom.

REGISTRACIJA KORISNIKA

Kao korisnici mogu se registrirati: trgovačka društva, obrtnici, slobodna zanimanja i fizičke osobe (građani).

Registracija se započinje putem aplikacije na slijedećem linku:
http://servis.duznici.net/?p=register

Nakon popunjavanja obrasca na uneseni e-mail dolaze ugovor, pravilnik i predračun za godišnju naknadu za korištenje servisa Dužnici.net, osim u slučajevima:
- da obrazac nije pravilno ispunjen
- da prilikom registracije nije pravilno odabrana kategorija korisnika
- da je obrazac popunjen netočnim/lažnim podacima
- da iz bilo kojeg razloga NTS ne želi započeti suradnju s korisnikom

Korisnik će biti aktivan tek kad dovrši postupak registracije, odnosno kad dostavi ovjeren ugovor i potvrdu uplate godišnje naknade.

Korisniku neće biti omogućen pristup servisu Dužnici.net i njegovim aplikacijama do trenutka aktivnosti (npr. ukoliko korisnik želi demonstraciju rada servisa, probni period korištenja servisa ili sl.).

Korisnici primaju na znanje da će netočni/lažni podaci biti proslijeđeni nadležnom državnom tijelu koje je nadležno za lažno predstavljanje i davanje lažnih podataka, te će biti procesuirani prema prijavi !!!

Korisnici primaju na znanje da će u slučaju nedovršetka registracijske procedure (nedostavljanje ovjerenog ugovora i uplate naknade) biti odgovorni za trošak (i snosit će ga) uklanjanja njihovih registracijskih podataka iz sustava. Visinu troška određuje isključivo NTS i to temeljem svoje diskrecijske prosudbe, a iznos neće biti viši od visine aktualnog iznosa godišnje naknade za korištenje servisa Dužnici.net, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta korištenja i/ili nezakonitih aktivnosti posjetitelja.

IZMJENE I DOPUNE UVJETA KORIŠTENJA

NTS zadržava pravo da bez najave promijeni ili dopuni ove uvjete korištenja. O važnim promjenama i dopunama NTS može obavijestiti posjetitelje i registrirane korisnike objavljivanjem na portalu Dužnici.net (ali to nije nikako obavezan). Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu Dužnici.net smatra se da ste upoznati s najnovijim uvjetima korištenja.

Posljednje izmjene: 05. ožujka 2011. godine

 
DETALJNI BONITETI
već od 222,00 kn (+PDV)